• Ympäristöä kunnioittaen kaikilla tasoilla
1

Tietoa meistä

Yrityksemme

Keitä me olemme?
112ink.fi on ollut mukana verkossa vuodesta 2004 ja on myynyt pääasiassa musteita ja laserkasetteja monien tyytyväisten asiakkaiden iloksi. Vuonna 2008 Eko-print.se lanseerattiin verkossa musteen ja väriainekasettien myyjänä ja ympäristöajattelunsa ansiosta se on saanut monta uskollista seuraajaa. Nyt olemme yhdistäneet voimamme ja vuodesta 2022 lähtien tarjoamme ympäristöystävällisen valikoiman musteita ja väriaineita tulostimeen, toimistotarvikkeita sekä kahvia ja teetä.

Mitkä ovat tavoitteemme?
Yhteisellä sivustollamme haluamme tarjota yhdessä laajemman ympäristövalikoiman edulliseen hintaan. 112ink & Eko-printin yhteistyön avulla haluamme edistää luonnon kiertokulkua. Painopiste on korkealaatuisissa vihreissä tuotteissa, joilla on tunnetut ympäristömerkit ja sertifioinnit. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ympäristön kannalta paremman valinnan ympäristöystävällisistä tuotteista, jotka toimitetaan ilmastoystävällisillä kuljetusmenetelmillä, ja jotka on suurelta osin kierrätettyjä ja uudelleentäytettyjä.

Miten toimimme?
Panostamme ympäristöystävällisiin patruunoihin, kierrätysmateriaaleista valmistettuihin toimistotarvikkeisiin, ilmastokompensoituihin toimituksiin ja tyhjien patruunoiden kierrätykseen. Tämä on perusta 112ink & Eko-printin ympäristötyölle.

Tervetuloa meille!