• Ympäristöä kunnioittaen kaikilla tasoilla
1
+ Lue lisää

Ympäristöystävälliset toimistotarvikkeet tekevät työnteosta hauskempaa

Työpäivät kuluvat nopeasti, kun töissä on mukavaa. Salainen ase ovat toimistotarvikkeet, toimistotarvikkeet ja vielä kerran toimistotarvikkeet! Monet ihmiset ajattelevat nykyään ympäristöä ja epäröivät käyttää liikaa paperituotteita, mutta me olemme vihreiden toimistotuotteiden ammattilaisia ja meillä on täysin ympäristöystävällinen valikoima toimistotarvikkeita. Käyttämällä kierrätysmateriaaleista valmistettuja toimistomateriaaleja vähennät ympäristön kuormitusta ja samalla lievität huonoa omaatuntoa. Jos sukellat syvemmälle valikoimaamme, huomaat, että tarjolla on sekä pohjoismaisia Joutsenmerkittyjä kirjekuoria, wc-paperia ja vihkoja että FSC-merkittyjä kansioita, mappeja ja vihkoja. Meillä on monia kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita ja tärkeitä ympäristömerkkejä, kuten Pohjoismainen Joutsenmerkki, EU-ympäristömerkki ja paljon muuta.

Valitse vihreä

Jätä unholaan ärsyyntymisen aiheet, kuten puutteellinen toimistotarvikevarasto ja tulostimet, joista puuttuu paperi. Ota tavaksi täyttää varasto säännöllisesti uusilla ympäristöystävällisillä toimistotarvikkeilla, kuten luentolehtiöillä, kynillä, kansioilla ja kirjekuorilla, niin töiden teko on hauskempaa. Muista valita ympäristöystävällisesti niin paljon kuin mahdollista! Meillä voit ostaa helposti kaikki toimistotarvikkeet yhdestä paikasta ja voit aina luottaa niiden ympäristöystävällisyyteen, olipa kyseessä sitten kynät, post-it laput tai muistilehtiöt. Olipa ensisijainen valintasi mikä tahansa, löydät sen laajasta ympäristöystävällisten toimistotarvikkeiden valikoimastamme.

Mukavat työpöytätarvikkeet

Toinen hyvä vinkki työnilon lisäämiseen on toimistotarvikkeiden säilyttäminen hyvässä järjestyksessä. Luovat ideat saavat enemmän tilaa, kun ei tarvitse ihmetellä, missä ovat välilehdet, lehtiöt, lomakkeet, teippi, liima ja paperiliittimet. Muista myös ostaa uusia niittejä nitojaan, sillä ne voivat loppua koska tahansa. Säilytä tärkeimmät paperit lehtikoteloissa tai kirjekoreissa työpöydällä, niin ne pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Ympäristöystävälliset toimistotarvikkeet helpottavat ja tekevät arjesta mukavaa ja ennen kaikkea ne luovat työniloa kun tiedät niiden suojelevan luontoa. Tervetuloa meille 112inkiin ja Eko-printtiin, josta saat hyvät hinnat nopeilla toimituksilla - ja paljon ympäristöystävällisiä tuotteita!