• Ympäristöä kunnioittaen kaikilla tasoilla
1

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (General Data Protection Regulation), vuoksi olemme päivittäneet ostoehtomme sekä henkilötietokäytäntömme 16.5. 2018.

Maksu

Voit maksaa luottokortilla, laskulla tai pankin suoramaksulla.

Korttimaksun ehdot

Hyväksymme tällä hetkellä Visa-, MasterCard-, American Express- ja Eurocard-kortit. Korttimaksut käsittelee yhteistyökumppanimme Digital River World Payments, ja ne ovat täysin turvallisia. Katso kohta Turvallisuus jäljempänä. Suurin sallittu tilaussumma korttimaksuissa on 680 euroa. Summa varataan tililtäsi, kun hyväksyt tilauksen ja veloitetaan toimituspäivänä.

Yksityishenkilöiden maksuehdot

Lasku lähetetään toimitusvahvistuksen liitteenä, kun tilauksesi on lähtenyt meiltä. Jos olet valinnut paperilaskun, se lähetetään sinulle erikseen.

Sinun on ilmoitettava henkilötunnuksesi jos haluat maksaa PDF-laskulla. Uusien asiakkaiden luottoraja on 170 euroa. Mikäli tilauksesi ylittää tämän summan ota yhteys asiakaspalveluun. Maksun suorittaminen tulee tapahtua 20 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Maksumuistutuksista veloitetaan lain mukainen 5 euron muistutusmaksu. Lisäksi peritään 8 prosentin viivästyskorko.

Yritysten maksuehdot

Lasku lähetetään toimitusvahvistuksen liitteenä, kun tilauksesi on lähtenyt meiltä. Jos olet valinnut paperilaskun, se lähetetään sinulle erikseen.

Ilmoita yrityksesi y-tunnus ALV-muodossa kun haluat tilata PDF-laskua vastaan. Maksun suorittaminen tulee tapahtua 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Maksumuistutuksista veloitetaan lain mukainen 5 euron muistutusmaksu. Lisäksi peritään 8 prosentin viivästyskorko.

Pankin suoramaksut

Mikäli olet asiakkaana joissain seuraavista pankeista ja käytät heidän internetmaksupalvelua, voit maksaa laskun suoraan pankkisi kautta:

Nordea
OP-Pohjola
Aktia
Säästöpankki
S-Pankki
Danske Bank

Saat yksityiskohtaiset ohjeet kuinka pankin suoramaksu toimii kun olet tehnyt tilauksesi ja siirryt pankkisi kotisivulle. Muista suorittaa ostosi valmiiksi ennen kuin siirryt pankin sivulle. Huom! Voit käyttää verkkopankkimaksua ainoastaan yksityisasiakkaana.

Turvallisuus

Korttimaksut käsittelee 112ink:n yhteistyökumppani Digital River World Payments, jonka maksuliikenne täyttää kansainvälisten turvallisuussäännösten vaatimukset (PCI ISS),  VISA, Mastercard, Diners, American Express ja JCS ovat yhdessä sopineet. Maksumenetelmä käyttää 3D securea, joka on Visan ja Mastercardin kehittämä tietoturvan standardi, jotta kortin myöntäjällä on mahdollisuus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys internetissä tapahtuvassa kaupanteossa. Kun maksat kortilla, niin sinut ohjataan Digital River World Paymentsin sivuille, jossa täytät korttitietosi ja suoritat maksun. Siirrot niin asiakkaan ja 112ink:n kuin 112ink:n ja Digital River World Paymentsin välillä suojataan SSL:llä. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja se tarkoittaa, että korttitiedot lähetetään suojatun yhteyden kautta, jolloin asiattomat henkilöt eivät voi nähdä korttisi tietoja. 112ink ei koskaan käsittele tai tallenna korttitietojasi.

CVV tai CVC on kolmi- tai nelinumeroinen varmistusnumero, jota käytetään lisäämään turvallisuutta internetissä tapahtuvissa korttimaksuissa. CVV-koodi (Visa) tai CVC-koodi (Mastercard/Eurocard) on painettuna korttisi taakse nimikirjoitukselle varatulle kentälle ja kyseessä on aina kolme viimeistä numeroa. American Expressistä löydät CVV-koodin kortin etupuolelta, neljä numeroa korttinumeron oikealla puolella.

Jos haluat lisätietoa Digital River World Paymentsista, klikkaa tästä.

Toimitukset

Kaikki toimitukset lähetetään rahtivapaasti, tilaukseesi ei lisätä minkäänlaisia rahti- tai toimituskuluja. Toimitukset aina 2 kiloon asti toimitetaan kirjeitse. Yli 2 kilon tilaukset tai tilaa vievät paketit toimitetaan postipakettina ja noudetaan postista tai postinluovutuspaikoista. Yhteensopivan musteen tilaus, joka tulee ennen kello 12.00 lähetetään normaalisti samana päivänä.

Alkuperäismusteen ja postipaketin toimitusaika on normaalisti 3-4 työpäivää. Jos jokin tavara on tilapäisesti loppunut kirjataan jälkitoimitus, ja tavarat lähetetään vasta kun koko tilaus voidaan toimittaa.

Kotiinkuljetus


Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan 1-2 päivän kuluessa siitä, kun posti on vastaanottanut paketin, ja sopii toimituspäivän sekä toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, lähettää posti yhteydenottopyynnön.

Suuremmissa kaupungeissa postia jaetaan arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai klo 16.00 mennessä. Yksi jakeluyritys sisältyy hintaan.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna ajankohtana, jättää posti hänelle yhteydenottopyynnön. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu tai vastaanottaja voi pyytää paketin noudettavaksi Postin toimipisteeseen.

Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.  Yhden henkilön on pystyttävä nokkakärryä apuna käyttäen kuljettamaan lähetys perille. Muutoin lähetys puretaan Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kotiinkuljetus on saatavilla Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Takuu ja palautus

112inkin takuu ja palautusoikeus takaa, että tuotteet toimivat niille tarkoitetulla tavalla eivätkä vahingoita kirjoitintasi. Jos tuote ei toimi takaa 112ink vaihdon uuteen tuotteeseen. Yhteensopivan tai alkuperäismusteen käyttö ei vaikuta kirjoittimesi takuuseen. Mikäli sinulle toimitetussa lähetyksessä on vahingoittuneita tuotteita reklamaatio on tehtävä kohtuullisen ajan sisällä. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme korjata virheen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin palautat rikkinäisen/väärän tavaran.

112ink antaa asiakkailleen täyden palautus-/katumusoikeuden 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Tavarapalautus on oltava virheetön ja täydellinen ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan (sinetöinti tai suojamuovi eivät saa olla rikottuja).

112ink vastaa mahdollisista rahtivaurioista. Ole ystävällinen ja ota heti yhteyttä postiin, mikäli huomaat lähetyksen vaurioituneen matkalla. Jos posti ei ota vastuuta vahingosta, ystävällisesti ota yhteyttä 112inkin asiakaspalveluun. Asiakkaan palauttaessa meille tavaran on asiakkaan vastattava rahdin aikana tapahtuneesta vahingosta.

Noutamaton tilaus 

Jos 112ink saa takaisin lähetyksen, jota ei ole noudettu noutopisteestä, pidättää 112ink oikeuden veloittaa kaikki palautuksen yhteydessä aiheutuvat kulut. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalta veloitetaan toimituskulut tilauksen lähtiessä meiltä sekä palautuskulut, kun paketti palautuu takaisin meille.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme rekisterinpitäjänä kaikki henkilötiedot, jotka annat meille tai jotka saamme vieraillessasi sivustollamme tai ostaessasi tuotteitamme, voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja henkilötietojen suojauskäytäntöämme noudattaen. Sama pätee kaikkiin tällaisiin yhteistyökumppaneidemme käsittelemiin henkilötietoihin.

Voimme ottaa tai yhteistyökumppanimme voi ottaa sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa, kun olet tehnyt ostoksia meillä. Yhteydenotto voi tapahtua sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse tai muulla tavoin.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä on henkilötietojen suojauskäytännössämme, joka löytyy täältä.

Väärennetyt tilaukset

Väärennetyistä tilauksista tai petosyrityksistä tehdään ilmoitus poliisille.
Kaikki henkilötiedot tai niitä tietoja, jotka saamme kaupan tekemäsi yhteydessä käsitellään luottamuksellisesti. Näitä tietoja käytetään pystyäksemme kaupan yhteydessä täyttämään sitoumuksemme sinua kohtaan sekä muuhun asiakasyhteydenpitoon.

Ikäraja

112inkin tilauksissa on voimassa 18 vuoden ikäraja. Mahdollinen kiista näistä ehdoista ratkaistaan Suomen lain mukaan.

Tietovirheet

112ink pidättää oikeuden 112inkin kotisivuilla ilmeneviin mahdollisiin tietovirheisiin. Tuotekuvien tarkoitus on havainnollistaa tuotetta, mutta ne eivät välttämättä kuvasta tuotteen tarkkaa ulkonäköä tai tyyliä. 112ink pidättää oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa kaikkia tietoja mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hinnat, tekniset tiedot sekä tuotetarjoukset.

112ink pidättää oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin ja tuotevalikoiman muutoksiin.